Arranjament escolar

STEPV critica la retallada d’unitats a última hora en centres d’infantil i primària

El Sindicat demanarà explicacions a la Conselleria d’Educació

STEPV

Divendres 29 juny 2018 13:08 h

STEPV està rebent informació de diversos centres d’infantil i primària que acaben de rebre la comunicació de Conselleria que suprimiran unitats per al curs que ve. Aquest fet implicarà la pèrdua de, almenys, dos mestres per centre.

La Conselleria es va comprometre a evitar els desplaçaments o supressions de professorat

Per la informació que té el Sindicat es tracta de centres que, per aplicació del programa plurilingüe perdran una unitat el curs que ve. Tanmateix, la notícia arriba amb el curs acabat i amb la programació i organització del curs que ve en marxa. A més, dilluns 2 de juliol comencen els actes d’adjudicació del personal suprimit i desplaçat i el professorat d’aquests centres hi està afectat.
D’altra banda, la Conselleria es va comprometre a evitar els desplaçaments o supressions de professorat quan la retallada d’unitats es produira per l’aplicació del programa plurilingüe, fet que en aquests centres no s’ha dut a terme aquest compromís.
Per la informació que ha arribat es tracta de centres de la província de València. De moment, sembla que a Alacant i Castelló no s’han comunicat supressions d’última hora. El Sindicat està recollint informació per a demanar explicacions a la Conselleria d’Educació i que revertisca aquesta decisió immediatament.
Per la informació que tenim, aquestes retallades afecten centres de localitats com Burjassot, Paterna, Alaquàs, Montcada, Picassent, Gandia, etc.
El Sindicat demana als centres educatius que tinguen aquesta comunicació que ens ho facen saber de forma immediata per a exigir a la Conselleria d’Educació que mantinga les unitats en aquests centres i no desplace o suprimisca el professorat, tal i com es va comprometre.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR