STEPV anima els centres a presentar projectes per implantar la jornada contínua el curs que ve

Adjuntem models d’acord de les AMPA i els consells escolars

STEPV

dilluns 20 maig 2013 14:26 h

La Conselleria d’Educació ha decidit unilateralment autoritzar l’aplicació de la jornada continuada de manera experimental en només 9 centres educatius del País Valencià. En principi, l’Administració pretenia vincular la jornada amb el contracte programa –que no s’aplica en tots els centres educatius– i, quan s’aprove la LOMQE, amb un futur decret d’autonomia dels centres.

STEPV proposava, en canvi, una regulació específica sobre jornada, continuant el decret que vam negociar abans de Nadal (no publicat finalment) i l’ordre pendent que la desenvolupava, que no es va negociar per la destitució del director general de Centres, Jorge Cabo.
Davant d’aquesta situació, STEPV proposa als centres educatius que així ho acorden que presenten un projecte de jornada continuada a les direccions territorials corresponents i a la Conselleria d’Educació perquè de manera experimental, mentre no es modifique la normativa actual, l’Administració autoritze la implantació de la jornada continuada el curs que ve no només en 9 centres educatius sinó en tots aquells que així ho sol·liciten.
A més, instem les AMPA i els consells escolars a reclamar una nova normativa específica que incloga la jornada continuada com a model de jornada, a més de l’actual jornada partida.
Enllacem dos models d’acord d’aquests organismes, que es poden adjuntar als projectes de jornada que animem a presentar:
- AMPA
- Consell Escolar


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR