Mobilitzacions estudiantils

STEPV amb la jornada de vaga estudiantil universitària

Aquesta jornada ha de ser l’inici d’una mobilització del professorat, PAS i estudiants en defensa de la universitat pública

Un moment de la manifestació estudiantil a València

STEPV

dijous 26 febrer 2015 14:55 h

La vaga estudiantil a les universitats contra l’estructura 3+2 ha comptat amb el suport de STEPV, que ha estat present en la manifestació d’aquest matí a València i Castelló i en altres accions de protesta al llarg del País Valencià.

El Sindicat comparteix el rebuig dels estudiants a aquest sistema perquè comportarà una reducció d’estudiants universitaris

El Sindicat comparteix el rebuig dels estudiants a aquest sistema perquè comportarà una reducció d’estudiants universitaris per la impossibilitat de fer front a les despeses d’un màster de dos anys, entre altres conseqüències. D’aquesta manera, se selecciona l’alumnat per les seues possibilitats econòmiques.
D’igual manera, la LOMQE selecciona l’alumnat en les etapes obligatòries en funció del seu rendiment acadèmic i poder adquisitiu, però en la universitat s’agreuja per la impossibilitat d’accés, fet que ja ocorre actualment però que l’estructura 3+2 agreujarà.
Per a STEPV, la mobilització d’avui ha de ser l’inici d’un front unitari de professorat, PAS i estudiants en defensa de la universitat pública, que s’ha de mantindre mobilitzat els propers mesos.

Manifestació a Castelló
castello26
Concentració a Dénia
denia26

 

Etiquetat com a

vaga estudiantil 3+2

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR