Arranjament escolar

STEPV aconsegueix la revisió de les supressions de professorat

El Sindicat aconsegueix que es recupere professorat en diferents centres on s’havien suprimit fins a dos mestres

STEPV informa als centres afectats de les supressions el passat 2 de juliol en la DT de València

dilluns 09 juliol 2018 13:28 h

Divendres 29 de juny, STEPV denunciava que la Conselleria havia informat a alguns centres d’infantil i primària que suprimirien una unitat. Això comportava que, en molts casos, dos mestres per centre perdien la plaça i havien d’acudir a l’adjudicació del 2 de juliol per aclarir la seua condició de desplaçats i intentar recol·locar-se en el seu centre, si es generava una nova vacant, fet que en molts casos no va ser possible. Així, molt d’aquest professorat es veia emplaçat a la petició telemàtica que començava el dia 6 de juliol.

STEPV ha estat l’únic sindicat que ha fet aquestes gestions i ha acudit a l’adjudicació de divendres passat

Molts d’aquests centres es trobaven en les comarques de València: Burjassot, Paterna, Montcada, Gandia, etc.
La intervenció del Sindicat en la Conselleria ha fet que es revisara el desplaçament d’aquest professorat, encara que les unitats han quedat en no funcionament, fins que tinguen la matrícula necessària per reobrir-les. D’aquesta manera, la Conselleria ha mantigut un mestre en cada centre a través del PAM en els centres afectats.
La Conselleria va convocar divendres passat aquest personal en les direccions territorials perquè es recol·locaren en el seu propi centre.
STEPV ha estat l’únic sindicat que ha fet aquestes gestions i ha acudit a l’adjudicació de divendres passat. Ha estat per la ràpida intervenció del Sindicat que s’ha pogut recuperar plantilla en els centres afectats.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR