Novetats

Sobre les reclamacions dels 44 dies de la paga extra de 2012

El nou tràmit començarà una vegada transcorren els 3 mesos de silenci administratiu davant les reclamacions presentades.

dilluns 28 juliol 2014 18:36 h

Una vegada conegudes les sentències favorables a l’abonament dels 44 dies de la paga extra, des del Sindicat es va recomanar al personal que no estava inclòs en alguna de les sentències que presentara reclamacions individuals amb una doble finalitat: pressionar el govern a pagar d’ofici i per aconseguir el dret individual de cada persona a recuperar eixa part de la paga.

Cal continuar la via jurídica per assegurar el reconeixement dels drets a percebre la part de la paga meritada.

Ara, malgrat la signatura de l’Acord del 9 de juny de 2014 per part de la resta de sindicats i l’administració, nosaltres considerem que cal continuar la via jurídica per assegurar el reconeixement dels drets a percebre la part de la paga meritada. Ningú sap el que pot passar en un futur immediat, menys en l’actual situació que travessem i davant l’anunci de més retallades per part del govern central. Ningú pot assegurar que l’Estat no recorrerà l’acord, o que finalment la Generalitat no complesca per motius pressupostaris, etc.

Una vegada presentades les reclamacions, via administrativa, i trancorreguts tres mesos des de la presentació de les mateixes demanarem l’extensió de la sentència, per tant comencem la via judicial.

La nova fase consisteix en la presentació de les peticions d’extensió de sentència al jutjats que han dictat les sentències de què us parlàvem més amunt. Per a poder-les tramitar, el Sindicat necessita de vosaltres dues coses:

  • Còpia de la vostra nòmina de desembre de 2012. (cal enviar-la al següent correu: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)). AQUEST TRÀMIT ÉS IMPRESCINDIBLE JA QUE GARANTEIX LA PROVA QUE LA PERSONA INTERESSADA ÉS FUNCIONARIA PÚBLICA.
  • Que, quan us ho indiquem, acudiu a un jutjat a donar poders apud acta a la representació lletrada. Aquest tràmit és gratuït i cal fer-lo perquè amb la reforma de la jurisdicció contenciosa administrativa de Rajoy, cal acudir amb lletrat o lletrada per fer aquests procediments.

Tot el que us hem exposat és gratuït per a l’afiliació.

Serveis Jurídics de STEPV-Iv


Comentaris

Raül Oswaldo Senra Jiménez

16 setembre 2014 / 19:00 h

Buenas tardes.

Quería remitir una duda. Yo como afiliado a vuestro sindicato en su momento hice todas mis reclamaciones pertinentes, me acerqué a los juzgados de Castellón en su día para dar un poder a una abogada para tratar lo de los 44 días, y que estoy dentro de los que la sentencia afirma que nos deben devolver los 44 días, ¿Cuando se hará efectivo dicha sentencia? De momento nose, ni tengo constancia de nada al respectp.


Gracias por atenderme.

Raúl


MCH

16 setembre 2014 / 21:23 h

En el meu cas ja vos vaig enviar la nòmina, pel que he llegit ja ens comunicareu quan hem d’anar al jutjat.

Gràcies


Amadeu Sanz

18 setembre 2014 / 22:24 h

Raül: en Castelló s’està a l’espera de l’execució de la sentència.
Mari Cruz: els serveis jurídics te telefonaran perquè doneu poders.

Gràcies als dos.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR