Universitats públiques

Seguiment majoritari de la vaga a la UVEG

Les treballadores i treballadors secunden la vaga en un 70%.

Manifestació d'aquest matí a València.

STEPV

dimarts 24 març 2015 15:10 h

La Universitat de València ha paralitzat la seua activitat aquest matí durant la jornada de vaga convocada contra la reforma del 3+2 a la universitat. Entre el professorat i el PAS s’ha secundat en un 70%, mentre que entre l’estudiantat ha estat pràcticament del 100%.

La reforma del 3+2 pretén convertir la universitat pública en empreses de serveis educatius

La reforma del 3+2 pretén convertir la universitat pública en empreses de serveis educatius, que dificulte l’accés als estudiants amb menys recursos, sense una avaluació de l’estructura actual i sense consens.

Per tot això, la Confederació d’STES, de la qual STEPV en forma part, va convocar aquesta jornada de vaga, juntament amb les organitzacions d’estudiants convocants.

La vaga ha comptat amb el suport de la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública (que ha obert la manifestació aquest matí a València) i de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, que també era present a la manifestació.
STEPV insta al professorat, PAS i estudiantat de les universitats valencianes a continuar la lluita per la universitat pública.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR