Documents

Reclamacions pel cobrament del complement de mestres en ESO

STEPV

Dimarts 13 març 2018 06:09 h

STEPV posa en marxa aquesta campanya de reclamacions per als i les mestres d’ESO que han perdut el complement en IES i en centres d’FPA. El Sindicat ha estat reclamant la recuperació d’aquest complement fa temps a la Conselleria d’Educació i, en la darrera Mesa Sectorial la Direcció General de Personal va informar que els serveis jurídics de l’administració informaven desfavorablement el pagament.

STEPV considera que està fonamentat legalment el cobrament d’aquest complement i, per tant, ha posat en marxa aquesta campanya de reclamacions a disposició de tot el professorat afectat.

Cal descarregar-se l’arxiu corresponent segons la casuística de cadascú (mestre PT en IES, mestre en IES o mestre en FPA), emplenar la reclamació i presentar-la en la direcció territorial corresponent. Feu-nos arribar una còpia al Sindicat (escanejat al mail .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) o en persona) per tal de fer-ne el seguiment.

Si teniu cap dubte ens ho feu saber al mail.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR