Retribucions

Reclamació dels endarreriments dels triennis 2009/13

Referent als endarreriments generats des del 01-01-2009 fins al 31-12-2013, i degut que la Conselleria anterior no va procedir a actualitzar el concepte retributiu denominat “trienni” que ve regulat a l’article 58 del VI Conveni Col·lectiu centres concertats.

divendres 27 novembre 2015 14:14 h

Des de STEPV hem decidit després d’haver consultat amb els nostres Serveis Jurídics, preparar un model de reclamació que va acompanyat d’unes graelles explicatives per calcular sense cap dificultat les quantitats exactes, ja que no són molt altes i poder així facilitar-vos el que les empleneu per vosaltres mateixa.


Recordar-vos que STEPV va expressar a la reunió del passat dilluns 23 amb el Secretari Autonòmic d’Educació, la necessitat d’arribar a un acord per fer efectiu l’abonament d’aquests endarreriments abans de que prescriguen a 31 de desembre de 2015 sense obtindre una resposta clara al respecte.
A tenir en compte una sèrie de qüestions:
- La reclamació serà simplement administrativa, es tracta d’evitar que aquestes quantitats prescriguen i poder tenir un any més per poder arribar via negociació a un acord amb l’administració perquè ens faja l’abonament de les quantitats que ens deu.
- Sols es passarà a via judicial quan algú ho demane expressament.
- Una vegada emplenada i signada s’ha de fer fotocòpia.
- A l’administració s’han de lliurar original i còpia, les podeu portar vosaltres a un PROP, o nosaltres les registraríem, si ens les feu arribar abans del 31 de desembre, data en la qual prescriu.
Heu de saber que degut a les quantitats -en molts dels casos l’import de les quantitats seran menudes-, la reclamació judicial no resulta viable, resultant doncs el procés judicial més car que la quantitat a cobrar.

Documents

Atrasos trienios-Reclamación previa
Endarreriments Triennis - VALENCIÀ
Triennis 2009-13

Etiquetat com a

triennis endarreriments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR