Professorat interí

Per la negociació d’un nou acord de professorat interí

El pròxim 16 de maig, STEPV, AFID i CPI han convocat una manifestació a Alacant per a exigir i la negociació d’un nou acord de professorat interí i la recuperació del professorat rebaremat el 2013. El Sindicat ha organitzat autobusos gratuïts per a desplaçar-se a Alacant el 16.

dimecres 29 abril 2015 10:28 h

La manifestació del 16 de maig està convocada com a continuació de la campanya per exigir la negociació d’un nou acord de professorat interí abans de les oposicions i les adjudicacions de juliol, per evitar la segona onada de rebaremacions. També es reclama recuperar el professorat reordenat en 2013. La manifestació eixirà de les escales de l’IES Jorge Juan d’Alacant i després se celebrarà una assemblea.

La imminència de les eleccions són una oportunitat d’expressar el rebuig a les polítiques de Conselleria

STEPV està organitzant autobusos des de València i Castelló per acudir a la manifestació d’Alacant. Us animem a apuntar-vos-hi en aquest enllaç.
Hi haurà una parada en el Restaurant Domenech en una de les eixides de l’autovia a Alberic-Tous per recollir gent.
La manifestació és de país, per la qual cosa animem a tot el professorat i a la comunitat educativa a participar en la convocatòria. A més, tindrà lloc poc abans de les eleccions municipals i autonòmiques. És un bon moment per continuar pressionant l’administració educativa perquè rectifique i el pròxim govern que sorgisca d’eixes eleccions perquè prenga nota de les reivindicacions del professorat i de la comunitat educativa.

Per tant, és molt important l’assistència massiva a la manifestació d’Alacant i us animem a convocar als vostres claustres perquè hi participen.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR