Professorat interí

Les juntes de personal aproven una resolució per la negociació d’un nou acord de professorat interí

El vot de la resta de sindicats evidencia contradiccions

divendres 20 febrer 2015 15:47 h

Ahir es va celebrar la Junta de Personal Docent no universitària d’Alacant. El 2 de febrer es van celebrar les corresponents a Castelló i València. En les tres juntes de personal, gràcies a la majoria de STEPV, s’ha aprovat una resolució en la qual s’insta a la Conselleria d’Educació a negociar un nou acord de professorat interí abans de la convocatòria de les oposicions de 2015 per a evitar que la segona onada de rebaremacions.

Tots els delegats i delegades de STEPV van votar a favor de la resolució en les tres juntes de personal

Els vots d’aquesta resolució van ser els següents:
A Alacant, 32 a favor, 0 en contra, 11 abstencions.
A València,  32 vots a favor,  13 vots en contra i 7 abstencions.
A Castelló, 19 vots a favor, 15 en contra i 0 abstencions.
Tots els delegats i delegades de STEPV van votar a favor de la resolució en les tres juntes de personal. En canvi, s’evidencien contradiccions entre els sindicats signants de l’acord a l’hora de votar. A Alacant, cap delegat va votar en contra de la resolució, en canvi a València, es van dividir entre els vots en contra i les abstencions, mentre que a Castelló la resta de sindicats hi va votar en contra.
Recordem el nombre de delegats i delegades per junta i sindicat:

Alacant València Castelló TOTAL
STEPV 36 39 19 94
CCOO 8 14 426
ANPE 6 6 416
CSIF 5 6 213
UGT 4 4412
USO- -22

Altres resolucions aprovades van ser les següents:
- A Alacant: Aclariment abonaments dels sexennis als funcionaris de carrera amb serveis previs com a interins (per unanimitat); denúncia sobre l’amiant als centres i retirada d’aquest element nociu (per unanimitat); denúncia de barracons i perill per l’integritat física de personal (per unanimitat); contra l’educació sexista (per unanimitat); contra la llei mordassa (37 a favor i 2 abstencions); suport a la demanda de la permanent de directors de primària (38 a favor i 1 en contra); rebuig a la reforma universitària (37 a favor i 3 en contra); suport a la crida d’Escola Valenciana “L’Escola que volem” del 21 d febrer (37 a favor i 4 abstencions); contra la forma de baremar dels cursos de formació per al concurs de trasllats (per unanimitat).
- A Castelló; contra les supressions en l’arranjament escolar 2015-2016 (19 vots a favor, 7 en contra i 8 abstencions).
- A València, Participació del Claustre i del Consell Escolar en l’elecció de la direcció (per unanimitat), rebuig a les supressions en l’arranjament escola (per unanimitat); contra l’aplicació de Proves d’avaluació diagnòstica als Centres Escolars (32 a favor i 20 abstencions).

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR