Condicions laborals

La pressió de STEPV i CPI aconsegueix l’abonament de les nòmines pendents

Només el professorat interí que no ha presentat tota la documentació i els qui substitueixen places de jubilacions encara no cobraran.

dilluns 26 octubre 2015 20:24 h

La Conselleria ha anunciat en nota de premsa que només 229 docents interins no cobraran la nòmina de setembre i octubre perquè o bé encara no han presentat tota la documentació requerida o bé perquè ocupen places encara cobertes (jubilacions que duren fins a final de mes).

STEPV demanarà confirmació fefaent de la notícia a l’administració abans de decidir el manteniment o no de les concentracions

STEPV té constància que les direccions territorials d’educació han estat treballant la setmana passada per a fer efectiu el cobrament de les nòmines del miler de docents que no havien cobrat en setembre, molts dels quals no cobrarien en octubre per problemes de gestió.
Si ara cobren és gràcies a la campanya de denúncia i reclamacions posada en marxa per STEPV i la Coordinadora de Professorat Interí (CPI) des que es va conéixer els impagaments d’aquest miler de docents.
La campanya, recordem, va consistir en presentar reclamacions individuals a la COnselleria d’Educació per part del personal afectat, una queixa al Síndic de Greuges i a les conselleries de Presidència i Hisenda i la convocatòria de concentracions dijous que ve a Alacant, València i Castelló.
La campanya ha tingut els efectes esperats i la Conselleria ha reaccionat per a fer efectiu el pagament en octubre de les nòmines de setembre i octubre al professorat que complia tots els requisits per cobrar-les.
STEPV demanarà confirmació fefaent de la notícia a l’administració abans de decidir el manteniment o no de la convocatòria de concentracions el dia 29 d’octubre.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR