Retallades

La Conselleria d’Educació amplia els concerts mentre retalla unitats en la pública

El DOCV publica la relació de centres que podran ampliar la concertació fins el curs 2018/19

divendres 10 abril 2015 18:19 h

STEPV rebutja l’amplicació dels concerts per dos anys més (de quatre a sis) com estableix la LOMQE i com està aplicant la Conselleria d’Educació amb aquesta normativa publicada avui en el DOCV.

El govern valencià ha aprofitat la situació de crisi per a avançar en el desmantellament del servei educatiu públic

La Conselleria d’Educació està avançant a marxes forçades l’aplicació de la LOMQE abans que finalitze la legislatura amb mesures com aquesta, mentre continua retallant unitats en els centres educatius públics.
Amb aquest tipus de mesures i altres com la cessió de sòl públic per a la construcció de centres d’iniciativa social (CIS), el govern valencià està potenciant la xarxa concertada mentre ha retallat unitats en la pública sistemàticament en els darrers anys.
El govern valencià ha aprofitat la situació de crisi, que tant ha contribuït a provocar, per a avançar en el desmantellament del servei públic educatiu i fomentar la xarxa privada concertada. I per a fer-ho, la consellera M. José Català, no ha dubtat en atribuir la reducció d’unitats públiques a la baixada de la natalitat, ocultant interessadament que el motiu que més pes ha tingut en la retallada ha estat l’augment de les ràtios i l’establiment del districte únic.
STEPV continua treballant amb la comunitat educativa dels centres afectats per a impedir aquestes retallades, restablir i millorar les ràtios d’alumnes i derogar el districte únic.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR