Meses de negociació

La Conselleria amplia desdoblaments d’FP tal i com demanava STEPV

Ho ha fet en les especialitats afectades per les oposicions de 2013. STEPV ha demanat l’ampliació dels desdoblaments en més famílies professionals

dimarts 22 setembre 2015 17:40 h

La Mesa Tècnica d’aquest matí ha tractat l’ampliació dels desdoblaments d’alguns mòduls de Formació Professional, en concret de les 10 especialitats afectades per les oposicions de 2013, que són: del Cos de secundària: Intervenció Sociocomunitària, Hostaleria i Turisme, Processos de Diagnòstics Clínics i Productes Ortoprotètics i Processos Sanitaris; del cos de Professorat Tècnic d’FP: Cuina i Pastisseria, Laboratori, Perruqueria, Procediments de Diagnòstic Clínic i Ortoprotètic, Serveis a la Comunitat i Serveis de Restauració.

STEPV ha sol·licitat que s’amplien els desdoblaments en altres mòduls i families professionals que també ho necessiten

Recordem que en aquestes especialitats el professorat interí va ser reordenat per aplicació de l’acord de 2013, però per aplicació de la sentència guanyada per STEPV contra l’esmentat acord, les llistes van tornar a l’ordenació anterior a 2013. Això ha afectat a un col·lectiu de docents que es van veure beneficiats per l’acord de 2013 i que ara han tornat a la seua posició en les borses amb problemes per accedir a places en les adjudicacions.
És per això que STEPV va sol·licitar l’ampliació dels desdoblaments de FP i recuperar els que es tenien abans de la retallada brutal de 2010. D’aquesta manera s’evitaria el perjudici per al col·lectiu reordenat ara.
El Sindicat celebra que s’amplien els desdoblaments d’aquests mòduls i d’aquesta manera intentar que cap docent que ha treballat aquests darrers anys es quede ara sense feina.
Així i tot, STEPV ha sol·licitat que s’amplien els desdoblaments en altres mòduls i families professionals que també ho necessiten per a millorar l’atenció a l’alumnat, com per exemple en els mòduls d’educació infantil, atenció a persones en situació de dependència, o famílies professionals com Automoció, Administració i Gestió, etc.
La Conselleria ha pres nota d’aquestes demandes i s’ha compromés a estudiar-les tot i que ha advertit que estan estirant tot el que poden els pressupostos per a incrementar aquests desdoblaments.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR