Condicions laborals

Conselleria estudia fórmules perquè el funcionariat de carrera participe en l’adjudicació de juliol

A més, la reserva de places per al professorat interí no afectarà el funcionariat de carrera, com havia anunciat en un principi la Conselleria

STEPV

Dijous 01 març 2018 17:09 h

Aquest matí, en el torn obert de la Mesa Sectorial sobre menjadors escolars, ha assistit el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, per a explicar als sindicats que la proposta de reservar places per al funcionariat interí major de 55 anys amb 13 anys d’antiguitat finalment no afectarà al funcionariat de carrera. És a dir, el professorat desplaçat o suprimit o el que participe en les comissions de serveis tindrà al seu abast totes les places i no es detrauran per al pacte d’estabilitat del professorat interí.

La proposta de STEPV no ha estat descartada i s’estudiaran fórmules per dur-la a terme

STEPV celebra aquesta decisió, que rebutjava, perquè afecta un altre col·lectiu com és el funcionariat de carrera. El Sindicat, a més, ha aprofitat la presència del Secretari Autonòmic per llançar-li la proposta sobre un acord més global que també possibilite que el professorat funcionari de carrera puga participar en les adjudicacions de juliol.
Sobre aquest aspecte, Soler s’ha mostrat disposat a buscar fórmules perquè el funcionariat de carrera també puga participar en les adjudicacions de juliol. 
Per tant, la proposta de STEPV no està descartada i caldrà insistir en què es puga dur a terme. S’ha acordat que els sindicats facen arribar propostes sobre la qüestió, que s’estudiaran i es discutiran en pròximes reunions.

Etiquetat com a

mesa sectorial

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR