Mobilitzacions

Concentració per l’escola pública en un acte de la consellera

Representants del CEIP Cremona d’Alaquàs, de la Coordinadora de Professorat Interí i de STEPV s’han concentrat aquest matí davant l’hotel Astòria de València, on intervenia la consellera d’Educació.

Un moment de la concentració d'aquest matí

dilluns 03 març 2014 16:30 h

María José Català i tota la seua comitiva han hagut de sentir aquest matí les reivindicacions del Cremona, de la CPI i de STEPV per l’escola pública i contra la política de retallades i privatització de l’escola pública.

Critiquem el doble discurs de la Consellera, que davant els mitjans parla de consens però la seua pràctica és d’imposició

Des de les huit i mitja fins a les onxe del matí s’ha mantingut la concentració a la porta de l’hotel, malgrat el fort vent.
Segons ha publicat la premsa, la consellera ha afirmat que “el consenso no tiene que ver con actitudes como la de la entrada” i que “debemos cambiar la pancarta por el pacto”.
STEPV vol recordar a la consellera que el Sindicat ha arribat a molts acords amb diversos consellers, però justament la seua etapa s’ha caracteritzat, lamentablement, per les contínues imposicions i no pel diàleg i el consens. Així i tot, el Sindicat està obert a dialogar, com sempre, sobre la base de considerar l’educació pública l’eix vertebrador del sistema educatiu i de recuperar tots els drets perduts pel professorat. En eixe sentit, hem sol·licitat diverses vegades reunions amb la mateixa consellera i amb algun director general per tractar diferents temes i encara estem esperant resposta.
A més, critiquem el doble discurs que fa servir la consellera, ja que davant els mitjans parla de consens, però la seua pràctica es caracteritza per la imposició i la manca de diàleg. De fet, no ha assitit a cap mesa sectorial, ni es reuneix amb els sindicats. Ni tan sols atén les sol·licituds de centres educatius com el Ciutat de Cremona i molts altres.

Vídeo de la concentració
En aquest vídeo, s’observa com la Consellera Català abandona l’hotel mentre les persones concentrades exigeixen el manteniment de l’escola:

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR