Professorat interí

STEPV publica els justificants dels recursos contra la repetició de centre presentats al TSJ

La Conselleria està responent al professorat que ha reclamat contra la repetició de centre que no li consta que cap sindicat ho haja impugnat, cosa que no és certa perquè STEPV sí que ho ha fet

Resposta que està fent arribar la Conselleria a les reclamacions contra la repetició de centre

dijous 09 agost 2018 19:24 h

Perquè no quede cap mena de dubtes respecte als recursos presentats per STEPV contra les resolucions de 2017 i l’ampliació de la demanda a la resolució de 2018 per les quals es regulen les adjudicacions de juliol de 2017 i 2018 respectivament, el Sindicat ha decidit publicar els registres dels esmentats recursos al Tribunal Superior de Justícia.

El Sindicat lamenta aquesta resposta de l’administració que no respon en absolut a la realitat, ja que com demostrem STEPV sí que ha presentat els esmentats recursos i ha informat a la Conselleria en diferents meses sectorials d’aquest fet. Per tant, és absolutament fals que cap sindicat no haja presentat recurs contra aquestes resolucions perquè STEPV sí que ho ha fet, tant en 2017 com en 2018 (mitjançant una ampliació de la demanda de 2017 perquè el tema és el mateix).
Per tant, el professorat que haja rebut aquesta resposta de la Conselleria (o el que la reba pròximament) que es pose en contacte amb el Sindicat mitjançant el correu electrònic .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per tal de preparar la resposta jurídica necessària a la Conselleria.

- Caràtula del recurs presentat en 2017 amb el segell de registre del 15 de juny de 2017
- Caràtula del recurs i justificant Lexnet presentat l1 de juliol de 2018, d’ampliació del recurs presentat en 2017, contra la resolució de 2018

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR