Nota important per a aquelles persones que volen concursar fora del País Valencià

05 / 11 / 2012

Enguany, contràriament al que venia sent habitual, no hi haurà un sobre diferenciat per a aquelles persones amb plaça al País Valencià que volen concursar a un altre lloc de l’estat, i, per tant, la instància de sol·licitud serà exactament la mateixa que si concursaren a places del País Valencià. A més, aquest professorat haurà de fer la petició telemàtica, ja que en l’aplicació apareixeran totsels centres de l’Estat Espanyol.


Publicades en DOCV les convocatòries del concurs

31 / 10 / 2012

Resolució cos de Mestres
Resolució cos de Secundària, FP, EOI i Ensenyaments Artístics
Resolució cos d’inspecció

En l’Espai de l’Afiliciació teniu materials explicatius del concurs de trasllats (presentació en power point, model d’aportació de mèrits, normativa centres especial dificultat, etc.).


Assemblees sobre el concurs de trasllats

29 / 10 / 2012

                                                                                                                                                                               
PoblacióLlocDiaHora
AlacantSeu del Sindicat, Glorieta Poeta Vte. Mogica 5-12Dimarts 30 d’octubre18h
AlcoiSeu del Sindicat, C/ Oliver, 1-5éDimarts 30 d’octubre18h
AlgorfaCEIP M. CervantesDimecres 31 d’octubre18h
Elx Seu del Sindicat, C/ Maximilià Thous, 121Dimarts 30 d’octubre 18h
Alzira 1Seu del Sindicat, c/ Luis Suñer, 28-16Dimecres 31 d’octubre18h
GandiaSeu del Sindicat, c/ Sant Pasqual, 13-1Dimarts 6 de novembre18h
OntinyentCEIP Martínez VallsDilluns 5 de novembre18h
Sagunt i PortIES Clot del MoroDimecres 31 d’octubre18h
València 1Seu del Sindicat, C/ Juan de Mena, 18Dijous 8 de novembre18h
XàtivaSeu, C/ Portal del Lléo 8, 2n-ADijous 8 de novembre18h
BenicarlóIES Joan CorominesDijous 8 novembre, 18h
CastellóSeu, C/ Marques de Valverde, 8Dijous 8 novembre18h
La Vall d’UixòSeu OSUT, C/ Almenara, 11 Dimecres 7 novembre18h
SogorbIES Cova Santa Dimecres 7 novembre 18h

Informació de la mesa sectorial del concurs de trasllats

27 / 10 / 2012

Aquesta setmana s’han tractat en mesa sectorial els esborranys de les convocatòries de concurs de trasllats de tots els cossos. Enguany el concurs és d’àmbit estatal, és a dir, el professorat del País Valencià amb destí definitiu pot accedir a places d’altres comunitats i viceversa.

El fet que siga estatal influeix directament en el barem de la convocatòria de la Conselleria, que s’ha d’ajustar de manera estricta a allò publicat al BOE per tal de no crear greuges comparatius entre diferents comunitats. L’únic apartat en el qual es pot afegir un mèrit concret és en l’apartat de la llengua pròpia (6.7 del barem). A més, les diferències del barem publicat el curs passat i el barem estatal publicat recentment són residuals (apartat 4.3, on la convocatòria valenciana afegia coordinació TIC; i apartat 5.2, on s’incloïen coordinacions de grups de treball). El sindicat ha demanat a l’administració que tinga en compte totes les figures contemplades en la normativa del País Valencià, tal i com permet el BOE.
És també aquest caràcter estatal el que determinarà tots els terminis de la convocatòria, ja que ha d’haver una coordinació entre els territoris. En aquest sentit, cal remarcar que la Conselleria ha informat que la data límit per publicar la convocatòria és el 31 d’octubre i que el període per lliurar la documentació començaria el dia 6 de novembre. La petició telemàtica de destinacions serà durant la segona meitat de mes de gener de 2013.
Però l’aspecte fonamental del concurs de trasllats d’aquest any és que les retallades afectaran molt negativament el número de vacants disponibles per a la mobilitat del professorat funcionari de carrera. Amb més hores lectives per docent, i amb menys grups i unitats a causa de l’augment de ràtio, les plantilles dels centres han disminuït i continuaran disminuint de cara al curs que ve. Per tant, les legítimes perspectives de millora del lloc de treball que té el funcionariat definitiu seran molt difícils de complir, ja que la quantitat de vacants a les quals poden accedir serà mínima, tant al País Valencià com a altres comunitats.
Contràriament al que ve sent habitual, la situació de les vacants tampoc no millorarà a causa les jubilacions que s’estan produint ara, ja que l’administració, com ja va fer el curs passat, estudiarà centre a centre si és possible que la càrrega lectiva de la plaça pot ser assumida pel departament o per altres docents del centre; i, amb dues o més hores lectives, menys docents es necessiten per cobrir les necessitats dels centres.
O siga, que el concurs de trasllats, lluny de ser una manera de millorar les nostres condicions laborals obtenint una destinació millor o fins i tot una destinació diferent a la provisionalitat, serà un procediment purament burocràtic en el qual el funcionariat de carrera invertirà molt de temps en tràmits i n’obtindrà escassos resultats.
Les retallades passades, presents i futures van en clar detriment de la qualitat del nostre treball i de les nostres condicions laborals. Més hores lectives, més alumnes per aula, i més incertesa. Davant d’aquests atacs, el professorat ha de plantar cara i donar un colp de per la nostra dignitat com a docents de l’escola pública.


Normes procedimentals aplicables al concurs de trasllats

05 / 10 / 2012

Orden ECD/2107/2012, de 27 de septiembre, por la que se establecen las normas procedimentales aplicables a los concursos de traslados de ámbito estatal, que deben convocarse durante el curso 2012/2013, para personal funcionario de los Cuerpos docentes contemplados en la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación


Resolució de trasllats del cos de mestres

19 / 04 / 2012

Publicada la RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2012, de la Subsecretaria de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual s’aprova l’adjudicació definitiva de destins del procediment de provisió de places del cos de mestres convocat per Resolució de 15 de novembre de 2011, de la Subsecretaria de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.


Resolució la comissió de baremació per a les places d’inspecció educativa

04 / 04 / 2012

Publicada la resolució per la qual s’anomena la comissió de valoració per a l’avaluació dels mèrits al·legats pels participants en el procediment de provisió de places per a cobrir llocs dels cos d’inspectors al servici de l’Administració educativa i d’inspectors d’educació, convocat.


Publicades les llistes provisionals de puntuacions del cos de Mestres al concurs de trasllats

16 / 03 / 2012

La Conselleria ha publicat les llistes provisionals amb la baremació de participants del cos de Mestres al concurs de trasllats. El termini de reclamacions va des del 12 al 19 de gener. Al llarg d’avui, la Conselleria penjarà el model de reclamació en la seua web.


Adjudicació provisional del concurs de secundària

14 / 03 / 2012

Publicada la resolució i l’adjudicació provisional del concurs de trasllats de secundària

 


Vacants i destinacions provisionals del concurs de mestres

02 / 03 / 2012

Han eixit publicades les vacants provisionals del concurs de mestres. Els codis de les especialitats són els següents:

  • 120 Educació Infantil
  • 121 Anglés
  • 122 Francés
  • 123 Educació Física
  • 124 Música
  • 126 Audició i Llengautge
  • 127 Pedagogia Terapèutica
  • 128 Educació Primària
Destinacions provisionals