Agenda


Homenatge a Elvira Mondragón: una vida, un riu de causes
  • 1 juny 2019
  • 12h
  • Auditori M. de Cullera

Homenatge

Homenatge a Elvira Mondragón: una vida, un riu de causes

Homentatge a Elvira Mondragón

El proper dissabte 1 de juny, a les 12 hores, l’Auditori Municipal de Cullera, tindrà lloc un homenantge a la nostra companya Elvira Mondragón. Aquest acte estyà organitzat per les diverses entitats amb les quals Elvira ha treballat al llarg de la seua vida de compromís i lluita. Entre aquestes entitats està l’STEPV – Intersindical Valenciana, la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera, Coderi, Escola Valenciana, Cullera Laïca i Xúquer Viu.

Per al Sindicat, la nostra companya Elvira ha estat una referent important en la seua història des del SATE (Sindicat Assembleari de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament) fins l’actual Intersindical Valenciana. És per això que considerem que aquest homenatge és necessari pel seu treball en diversos àmbits i, en especial, en l’ensenyament, al capdavant de l’STEPV, o també en el treball amb les persones migrants dintre de la Intersindical Valenciana.

Per les dones i homes de l’STEPV, per la gent més històrica i per la gent més jove, la nostra companya Elvira n’es una de les imprescindibles, una de les que han lluitat cada dia per una escola pública valenciana i per un País Valencià lliure, just i igualitari.

Per tot açò, des del Sindicat volem agrair a Elvira tot el seu treball i dedicació.

Moltes gràcies, Elvira.


Homenatge a Elvira Mondragón: una vida, un riu de causes