Estatut dels treballadors

Mesures per conciliar la vida familiar i professional de les famílies

STEPV

divendres 22 setembre 2023 20:47 h

Benvolgudes companyes i companys:

Us facilitem en document adjunt els nous permisos arreplegats en el Reial Drecret Llei del 28 de juny pel qual s’adapta la normativa europea que inclou entre d’altres, mesures de conciliació de la vida familiar i professional de les famílies i persones cuidadores. Mesures que a més modifiquen i actualitzen l’Estatut dels Treballadors.

Aquests permisos entraren en vigor el passat 28 de juny arran de la publicació en el BOE del RD LLei 5/2023 de 28 de juny. Des d’STEPV Ensenyament Privat concertat hem incorporat i actualitzat aquests nous permisos a la guia del professorat d’ensenyament privat concertat en la pàgina 22/23 de permisos i excedències.

Feu clic en el document:

 

Novetats Permisos.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR