Borses docents

País Valencià

Llistes d’integrants de les borses de Música i Arts escèniques

Publicat 20 octubre 2017

Llistes definitives d’integrants de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l’especialitat de Repertori amb piano per a veu

 1. Resolució
 2. Llistat barem
 3. Exclosos

Llistes definitives d’integrants de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l’especialitat de Psicopedagogia i Gestió educativa

 1. Resolució
 2. Llistat barem
 3. Exclosos

Llistes definitives d’integrants de la borsa de treball del cos de Professors de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Dansa Aplicada a l’Art Dramàtic

 1. Resolució
 2. Llistat barem
 3. Exclosos

Llistes provisionals d’integrants de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Tecnologia Musical

 1. Resolució
 2. Llistat barem
 3. Exclosos

Llistes provisionals d’exclosos de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Composició de Jazz

 1. Resolució
 2. Exclosos

País Valencià

Llistes definitives d’admesos i exclosos en places d’inspectors i d’inspectors accidentals

Publicat 05 octubre 2017

Llistes definitives d’admesos i exclosos en el procediment de provisió de places d’inspectors i d’inspectors d’educació accidentals.

Llistes definitives i primeres crides

País Valencià

Catedràtics de Música i Arts Escèniques-Tecnologia Musical: llistes definitives i prova d’aptitud

Publicat 03 octubre 2017

Llistes definitives d’aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l’especialitat de Tecnologia Musical i convocatòria a la Prova d’Aptitud.

Prova Aptitud

 1. Resolució
 2. Llistat Admesos
 3. Exclosos

País Valencià

Borses de Música i Arts escèniques: llistats provisionals de Piano per a Instruments i per a Veu

Publicat 27 setembre 2017

Llistes provisionals d’integrants de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Repertori amb Piano per a Instruments.
Llistes provisionals d’integrants de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Repertori amb Piano per a Veu.

País Valencià

Borses de Música i Arts escèniques: llistats provisionals

Publicat 26 setembre 2017

Llistes provisionals d’integrants de la borsa de treball del cos de Professors de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Dansa aplicada a l’Art Dramàtic.

Llistes provisionals d’integrants de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escéniques de l’especialitat de Psicopedagogia i Gestió Educativa.

Llistes provisionals d’exclosos de la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escéniques de l’especialitat d’Instruments Històrics de Vent.

País Valencià

Inspectors accidentals: addenda a la llista provisionals d’admesos i exclosos

Publicat 18 setembre 2017

País Valencià

Concurs d’inspectors d’educació accidentals: comissions de baremació i tècnica de selecció

Publicat 15 setembre 2017

País Valencià

Relació provisional aspirants a la borsa de Tecnologia Musical (Catedràtics de Música i AE)

Publicat 04 setembre 2017

Consulta ací la llista
Termini reclamacions: fins l'11 de setembre

País Valencià

Concurs de mèrits per a la provisió de places d’inspectores i inspectors d’educació accidentals

Publicat 28 juliol 2017

RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2017, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la provisió de places d'inspectores i inspectors d'educació accidentals.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana
Oferta estatal! Aquesta és una informació publicada en la web de la Confederació d'STES i recopilada automàticament des del lloc Bolsas docentes. Fes clic als títols per veure la informació en una pestanya nova.