Llengua

STEPV se solidaritza amb el CEIP Herrero de Castelló i dóna suport a les accions convocades

Dimiteix el Consell Escolar i l’equip directiu en bloc per l’actitud antidemocràtica de la Conselleria

divendres 13 juny 2014 13:31 h

El Consell Escolar del CEIP Herrero de Castelló, amb el suport del claustre de mestres i l’AMPA del centre, ha presentat la seua dimissió en bloc. A més, l’equip directiu del centre ha decidit no continuar amb la seua tasca el proper curs. El motiu que els ha portat a prendre aquesta decisió és molt clar: el fet que la Conselleria d’Educació no ha respectat la decisió unànime del Consell Escolar de mantindre al centre el Programa d’Ensenyament en Valencià a l’única línia de 3 anys que el centre tindrà el curs que ve.

La Conselleria d’Educació no respecta les decisions democràtiques dels òrgans de la comunitat educativa

Des de STEPV volem manifestar el nostre suport i solidaritat tant al Consell Escolar, com al Claustre i a l’Equip directiu del centre. I lamentem molt que aquells membres de la comunitat educativa que més lluiten per l’escola pública, com bé ha demostrat el CEIP Herrero, hagen d’abandonar els òrgans de representació i gestió perquè no es senten ni respectats, ni representants per la Conselleria d’Educació.
El Consell Escolar és el principal òrgan de representació democràtica en el centre, amb representació de famílies, mestres, alumnat i administració. Si la Conselleria no respecta les decisions del Consell Escolar (en aquest cas, a més es tracta d’una decisió unànime) no està respectant ni a la democràcia ni a la comunitat educativa.
Però no ens callaran. Seguirem. Perquè estimem l’escola pública i perquè sabem que tant el CEIP Herrero com la resta de centres ens lluita (Mestre Canós, Bisbe Climent, Mestre Antonio Armelles, Blasco Ibanyez, Ciutat de Cremona, Bonavista, Martínez Valls entre molts més), seguiran lluitant per defensar-la. És una lluita que, sense cap dubte, paga la pena.
Per això, STEPV dóna suport a les escoles de Castelló que ja han convocat més accions de lluita. El proper dilluns 16 de juny el CEIP Herrero es concentrarà a les 13h a la porta de l’escola. Eixe mateix dia les 5 escoles suprimides de la ciutat de Castelló i els ioflautes han convocat una acció conjunta en defensa de l’ensenyament públic a les 18h a la Plaça Santa Clara de Castelló.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR