Dret a l’educació

STEPV responsabilitza la Universitat Catòlica de deixar sense beques l’estudiantat universitari

El govern ha de prioritzar l’ensenyament públic

STEPV

Diumenge 28 agost 2016 11:34 h

STEPV lamenta la decisió del Tribunal Superior de Justícia d’atendre el recurs de la Universitat Catòlica i suspendre cautelarment les beques a l’alumnat de les universitats públiques. Per al Sindicat aquest alumnat ha de ser prioritari perquè la xarxa pública és l’única que pot garantir l’accés a l’educació a tot tipus d’alumnat, independentment de les seus condicions socioeconòmiques.

STEPV insta al govern a continuar aquesta política i a millorar la dotació de les beques de les universitats públiques

Per això cal que el conjunt de les beques públiques es destinen a l’alumnat que cursa els seus ensenyaments en les universitats públiques, com ha dut a terme la Conselleria d’Educació per a les beques del curs 2015/16.
STEPV insta, per tant, al govern valencià a continuar aquesta política i a millorar la dotació de les beques a l’alumnat de les universitats públiques amb l’objectiu de garantir que tot l’estudiantat, independentment dels seus recursos, puga accedir als estudis universitaris i, per tant, garantir la igualtat d’oportunitats per a aquells sectors amb menys recursos.
Així mateix, el Sindicat responsabilitza la Universitat Catòlica del lamentable fet que milers d’estudiants de les universitats públiques no puguen accedir a les beques del curs passat per culpa del recurs presentat i insta a l’esmentada institució a retirar-lo.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR