Condicions laborals

STEPV recorrerà la mesura de repetir centre si s’aplica aquest curs

El Sindicat s’oposa a la mesura perquè s’aplicarà de forma retroactiva i altera l’ordenació de les borses segons l’acord de 2010

STEPV convoca vaga en l'ensenyament el 9 de març

STEPV

Dimecres 22 Febrer 2017 16:07 h

El Secretariat Nacional de STEPV ha acordar recórrer la mesura imposada unilateralment per la Conselleria d’Educació d’aplicar ja la possibilitat de continuar el curs que ve en la mateixa plaça adjudicada aquest curs.

El Sindicat insta a la Conselleria a no aplicar encara la mesura o en cas contrari la recorrerà quan es regule

Cap sindicat està d’acord en aplicar la mesura en aquests moments ja que el personal adjudicat en juliol (desplaçats i suprimits, en comissió de serveis, en pràctiques, provisionals i interins) no coneixien la mesura en el moment de l’adjudicació. Per tant, es modifiquen les regles del joc a mitjan partida i es crearan greuges comparatius entre el professorat.
A més, el personal que no puga (perquè s’ocupe la plaça per concurs de trasllats o altres procediments, o per altres circumstàncies) o no opte a repetir centre tindrà limitades les places en les adjudicacions de juliol, a més que s’alterarà l’ordenació de les borses ja que professorat adjudicat en llocs posteriors podrà mantindre la plaça a la qual no podrà accedir-hi personal que va per davant en les llistes.
STEPV va demanar que no s’aplicara enguany i que es donara més temps per estudiar les conseqüències d’aquesta mesura en un futur. D’aquesta manera, si finalment s’adopta aquesta mesura a partir del curs que ve, el personal que participa en les adjudicacions de juliol coneix les regles de joc amb antel·lació.
Per tot això, el Sindicat insta a la Conselleria a no aplicar encara la mesura o en cas contrari la recorrerà quan es regule.  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR