Professorat interí

STEPV presenta recurs contra la repetició de centre el curs 2018/19

La Conselleria trasllada el problema al curs que ve amb la normativa d’adjudicacions que publica avui el DOGV

dijous 08 juny 2017 15:40 h

Malgrat que la Conselleria ha modificat la normativa i ha eliminat la possibilitat de repetició de centre per al professorat interí aquest mateix curs, la problemàtica quant a la vulneració de l’ordenació de les llistes es trasllada al curs que ve, ja que ha introduït la repetició de centre per al curs 2018/19 de les places que s’adjudicaran aquest mes de juliol.

S’ajorna la vulneració de l’ordenació de les borses al curs que ve

El professorat interí adjudicat en aquest mes de juliol repetirà centre si es donen una sèrie de condicions. En primer lloc que la plaça haja estat triada voluntàriament i no adjudicada d’ofici, en segon lloc que siga una vacant a temps complet no itinirant i, en tercer lloc, que aquesta plaça es mantinga vacant el curs 2018/19.
Si alguna d’aquestes condicions no es donara eixe curs, la persona adjudicada haurà de sol·licitar plaça en juliol de 2018, novament. Però podrà tindre personal per darrere en les llistes que sí que puga mantindre la plaça. D’aquesta manera es vulnerarà l’ordenació de les llistes de l’acord de 2010.
Les places ocupades pel professorat interí poden adjudicar-se en el concurs de trasllats, en les comissions de serveis o poden ser sol·licitades pel professorat funcionari de carrera desplaçat, suprimit, provisional o en pràctiques. Per tant, molts docents interins no podran optar a repetir centre el curs 2018/19 i hauran de sol·licitar les vacants que queden dels que sí que podran mantindre la plaça per a eixe curs.
Això significa, com ja ha manifestat el Sindicat durant la negociació de la normativa d’adjudicacions, que gent amb millor situació en les borses perdrà drets.
Per això, el Secretariat Nacional de STEPV, reunit avui, ha acordat presentar recurs contra la repetició de centre. Per al Sindicat és millor deixar les coses com estan i que la Conselleria oferte totes les places a juliol de manera que qui vulga optar a repetir centre ho puga sol·licitar, sense perjudicar l’ordenació de les borses.
STEPV va valorar positivament que aquesta opció no s’aplicara per al present curs, com finalment va decidir la Conselleria a última hora, però no comparteix que s’ajorne la problemàtica al curs que ve.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR