Dret a l’educació

STEPV presenta les baixes dels centres que encara no s’han cobert

El Sindicat presenta 25 substitucions sense cobrir a les Direccions Territorials

STEPV

Dimarts 30 setembre 2014 13:56 h

Tal i com havia anunciat STEPV, ahir va presentar a les diferents direccions territorials d’educació 25 places de centres educatius que encara no s’han cobert per tal que siguen adjudicades en les pròximes adjudicacions. En concret 8 a Alacant, 4 a Castelló i 13 a València.

El Sindicat estarà atent a l’adjudicació d’aquestes places pròximament i continuarà fent-les arribar

El Sindicat ha posat aquesta campanya per les queixes dels centres que han sol·licitat fa temps les places (vacants o substitucions) que encara no s’han cobert. A més, hi havia rumors que un 30% de les baixes no s’anaven a cobrir.
Es dóna la circumstància que a l’adjudicació immediatament posterior a les denúncies de STEPV, moltes de les places que els centres ens van comunicar van ser cobertes. Però encara queden 23 places per cobrir.
El Sindicat estarà atent a l’adjudicació d’aquestes places pròximament i continuarà fent arribar a les direccions territorials les places que arriben al formulari que està a disposició dels centres en aquest enllaç:
Emplena el formulari

Etiquetat com a

places sense cobrir

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR