STEPV presenta contenciós contra la resolució de la UV en el procés selectiu del C1 Administració general

El Sindicat de Treballadors i treballadores de l’Ensenyament del País Valencià ha presentat aquest matí un recurs contra la resolució de la Universitat de València del passat 18 de febrer.

Presentació del recurs aquest matí en la Ciutat de Justícia

divendres 22 març 2019 18:50 h

En dita resolució la Universitat estimà parcialment el recurs potestatiu de reposició, presentat per un grup d’aspirants a les proves selectives de l’escala administrativa d’aquesta institució.

El personal interí de la UV queda desafavorit en la convocatòria

D’aquesta manera, la resolució equipara la puntuació de l’experiència adquirida a la Universitat de València amb l’adquirida en qualsevol universitat pública i, a més, la diferència entre la puntuació atorgada a l’experiència en les universitats públiques i l’adquirida en qualsevol altra administració pública és de tan sols 5 centèsimes per mes treballat. Aquest fet provoca que qualsevol aspirant que haja treballat en l’administració pública un mínim de 10 anys, tindria la màxima puntuació, cosa que desafavoriria un gran nombre del personal interí de la Universitat de València, el qual ja passà per un procés selectiu i que ha estat donant cobertura a la institució en aquests anys. Ara, la Universitat es desentén de tot aquest personal i l’aboca a un futur d’incertesa i inestabilitat laboral.
La Universitat de València, a diferència de la resta d’administracions públiques valencianes, no ha oferit cap solució que minimitze aquest desavantatge amb què el seu personal interí haurà de participar en les oposicions d’aquesta escala (i en futures convocatòries). 
Així, en atenció a la demanda expressada majoritàriament en l’assemblea de treballadores i treballadors de la Universitat de València, celebrada el passat 7 de març a la sala d’actes del Rectorat i a la qual assistiren més de 180 persones interines, l’STEPV ha presentat l’esmentat recurs contenciós-administratiu.

Etiquetat com a

universitats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR