Dret a l’educació

STEPV participarà en l’Alter Summit d’Atenes

L’encontre dels moviments socials, organitzacions sindicals i ONG europees tindrà lloc del 7 i el 8 de juny.

dimecres 05 juny 2013 08:50 h

Aquesta edició de l’Alter Summit vol ser un pas endavant en la construcció d’un moviment de convergència europeu d’aquells moviments i organitzacions que s’oposen a les polítiques actuals de caire antisocial i antiecològic promogudes pels governs i les institucions europees.

L’edició d’Atenes de l’Alter Summit té un alt valor simbòlic per ser Grècia el laboratori de les polítiques d’austeritat

Aquesta edició tindrà un alt valor simbòlic en celebrar-se en Grècia, país que ha sigut el laboratori on s’ha experimentat les polítiques de l’austeritat i de destrucció de les instàncies de protecció social, però que és també un laboratori de la resistència contra aquestes polítiques.

En Atenes es presentarà també el Manifest dels pobles: les nostres prioritats comunes i urgents per una Europa democràtica, social, ecològica i feminista, redactat i consensuat per totes les organitzacions que hi participen.

El Sindicat participarà en l’assemblea d’educació, amb els principals sindicats europeus de l’àmbit educatiu, i també en representació de la Confederació dels STEs de l’estat espanyol. D’aquesta assemblea ha de sorgir també una anàlisi de les polítiques neoliberals aplicades a l’ensenyament, un manifest acordat per tots els sindicats i organitzacions europees de l’ensenyamen, a més de propostes de mobilitzacions d’àmbit europeu. Així mateix, la Intersindical Valenciana, que també en forma part, de l’Alter Summit, participarà en l’assemblea de constitució del moviment antifeixista europeu, en l’assemblea de feminisme, així com en l’assemblea general.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR