Internacional

STEPV participa en la Trobada de Cercles d’Autoeducació del Perú

STEPV - Intersindical Valenciana i STEI - Intersindical (Illes Balears) participaran en la XXI Trobada Nacional dels Cercles de Autoeducació Docent que tindran lloc a Lima (Perú) els dies 25, 26 i 27 de gener.

dimarts 24 gener 2017 13:46 h

Els Cercles de Autoeducació Docent són xarxes locals i regionals de mestres innovadors dels diferents departaments del Perú que, fomentant-hi l’autonomia organitzacional i econòmica, tenint en compte les seues condicions laborals i el seu entorn socioeconòmic i cultural en perspectiva de generar innovacions educatives estratègiques.

STEI - Intersindical i STEPV - Intersindical Valenciana col·laboren històricament amb l’Institut de Pedagogia Popular del Perú

Els objectius de la Trobada Nacional dels CADs són:

- Analitzar la realitat educativa nacional i internacional i la seua tendència.
- Identificar experiències consolidades en els projectes d’innovació desenvolupada per cada CAD durant l’any 2016.
- Posar en marxa una xarxa virtual o fòrum nacional de treball per difondre informació regional i nacional amb participació dels CAD i docents responsables dels projectes d’innovació.
- Precisar les línies de treball del XXII Trobada de CAD a executar-se en 2018.

STEI - Intersindical i STEPV - Intersindical Valenciana col·laboren històricament amb l’Institut de Pedagogia Popular del Perú que és l’entitat que impulsa els CADs. L’IPP és una associació civil sense finalitat de lucre creada el 1984, com una confluència de persones compromeses amb la pràctica social educativa en sectors populars. Per això es va adscriure als corrents de l’Educació Popular, en la perspectiva de l’Educació Alliberadora de Paulo Freire.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR