STEPV manifesta el seu condol per la mort d’un docent a Barcelona a mans d’un alumne

El Sindicat proposa als centres educatius que realitzen un minut de silenci demà

dilluns 20 abril 2015 16:13 h

STEPV vol traslladar el seu condol a la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster de Barcelona i als familiars del docent mort aquest matí a mans d’un alumne del centre. Igualment, el Sindicat vol traslladar el seu suport i solidaritat a la resta de víctimes i als seus familiars.

STEPV també insta a l’administració educativa catalana a determinar els motius d’aquest terrible succés

És la primera vegada que té lloc un cas tan dramàtic com aquest, que esperem que siga totalment aïllat.
El Sindicat insta a la comunitat educativa dels centres educatius valencians a realitzar demà un minut de silenci en memòria del docent assassinat.
STEPV també insta a l’administració educativa catalana a determinar els motius d’aquest terrible succés per part de l’alumne per establir els protocols necessaris per evitar que es torne a produir.

Etiquetat com a


Comentaris

Regi Vergara Marin

20 abril 2015 / 17:10 h

Una tragèdia. Caldrà conéixer tots els detalls. És horrible. Sembla una pel·lícula americana tipus “Rebel·lió en les aules.” Els docents necessitem recolzament i reconeixement per part de la societat i respecte, molt de respecte, que no en tenim ni per part de les autoritats acadèmiques ni de bona part de la fam´lies.

El meu condol als familiars i amics del companya mort.
Molt greu i molt trist
Regí.


Regi Vergara Marin

22 abril 2015 / 01:00 h

És una vergonya el que envolta aquest assassinat. En les xarxes socials han aparegut comentaris d’alegria per la mort del nostre company de Lleida. També em sembla vergonyós que solament a Catalunya s’haja guardat un minut de silenci. Wert, molt preocupat per “españolizar a los niños catalanes” no ha convocat ni secundat el minut de rigor almenys que jo sàpiga; ni un minut. Com a ministre del ram era el que hauria d’haver fet. Sense dubte no ha estat a l’alçada del càrrec com tampoc els responsabled d’Educació  de les altres autonomies.

Regí


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR