Condicions laborals

STEPV exigeix la negociació d’un acord sobre condicions laborals del professorat

Aquest matí s’ha celebrat la Mesa Sectorial per a tractar el calendari escolar. STEPV ha exigit la negociació d’un acord per a calendaritzar la recuperació de totes les retallades aplicades a les condicions laborals del professorat.

dijous 17 maig 2018 17:16 h

STEPV va valorar com a insuficint la proposta de la Conselleria de les mesures que s’aplicarien el curs que ve de recuperació de les condicions laborals del professorat. Així i tot, el Consell Nacional del Sindicat, després d’una roda de d’assemblees comarcals per a valorar la proposta, va acordar desconvocar la vaga prevista per al 16 de maig, però va insistir en què calia negociar un acord per a calendaritzar la recuperació total de les condicions laborals del professorat. Per això, en la Mesa Sectorial d’aquest matí ha insistit en aquesta proposta. El Director General de Personal s’ha compromés en traslladar la petició al Conseller i al Secretari Autonòmic.

El Director General de Personal s’ha compromés en traslladar la petició al Conseller i al Secretari Autonòmic

D’altra banda, i quant al tema del calendari escolar motiu de la Mesa Sectorial, STEPV ha traslladat el seu malestar, novament, a la política comunicativa de la Conselleria que ha tornat a informar als mitjans de comunicació abans de convocar la Mesa Sectorial i enviar l’esborrany als sindicats. STEPV considera que aquest fet esdevé una burla per part de l’administració a la negociació col·lectiva, ja que els sindicats s’assabenten per la premsa fins i tot de quan pensen convocar les meses de negociació.
I quant al calendari escolar, STEPV ha manifestat que desitja que aquest siga el darrer curs en què el calendari es basa en criteris religiosos i no en criteris pedagògics i que exigeix la creació d’un grup de treball per començar a parlar d’un calendari escolar racional, tal i com es van comprometre fa dos cursos escolars.
El Sindicat ha preguntat, en el torn obert de paraules, sobre la negociació de les adjudicacions del curs que ve i el procediment que s’haurà de seguir després que el Secretari Autonòmic anunciara que la repetició de centre seria voluntària per al professorat interí. La Conselleria ha contestat que estan treballant la normativa i que es negociarà prompte.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR