Dret a l’educació

STEPV dóna suport a una nova protesta del sector de discapacitats

Cal fer efectiu urgentment els deutes del govern valencià en aquests centres

Lola Navarro, de STEPV-Iv, en la concentració

dimarts 04 juny 2013 18:13 h

Aquest matí, representants d’Intersindical Valenciana han donat suport als familiars, persones usuàries i treballadors i treballadores de centres amb persones amb discapacitat intel·lectual, concentrades davant de la Conselleria d’Hisenda. El sector continua mobilitzat en rebuig a les mesures d’ajust i de pressió que l’actual política del govern valencià esta realitzant.

Recordem que la major part de les famílies són les que estan abonant actualment les depeses als centres

Les organitzacions reclamen el pagament als centres Especials de Treball que depenen de la Conselleria de Treball, als col·legis específics d’Educació Especial (dependents de la Conselleria d’Educació) i l’agilitat en el pagament a tots els centres, l’increment de les ajudes a les persones amb dependència, que s’aturen les revisions a la baixa de les situacions de dependència, que es retire el decret de copagament en medicaments i productes ortoprotèsics, i també l’increment del 10% lineal retallat als centres aquest any amb l’excusa que la llei exigeix un copagament.
Recordem que la major part de les famílies són les que estan abonant actualment les depeses als centres. Molts d’aquests centres veuran en perill la seua continuïtat perquè no estan rebent el finançament necessari per a fer front a les despeses que tenen.
STEPV-Intersindical Valenciana exigeix al govern valencià la solució immediata d’aquesta situació perquè està afectant greument els sectors més dèbils, com en aquest cas, el de discapacitats.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR