Llengua

STEPV dóna suport a la mobilització del CEIP Pare Català de València

En defensa de les tres línies en valencià del centre

dijous 20 març 2014 14:29 h

El CEIP Pare Català de Benimaclet, València, ha convocat per a demà una cercavila i un concert en defensa de les línies en valencià. Recentment, la Conselleria d’Educació -en concret el secretari autonòmic, Rafael Carbonell- ha revocat una autorització per a implantar la tercera línia en valencià, malgrat la demanda de la gran majoria de les famílies.

Per al Sindicat, aquesta decisió de Conselleria és un pas més en la política d’obstaculització de l’ensenyament en valencià

Com a mostra de rebuig a aquesta imposició, el Pare Català ha organitzat una cercavila, un berenar i concert per reclamar el manteniment d’aquesta línia en valencià. Serà demà, a les cinc de la vesprada, en el mateix centre.
STEPV dóna suport a la lluita del Pare Català i acudirà al centre per mostrar la seua solidaritat i suport, i per exigir a la Conselleria el manteniment de la línia en valencià, que tant ha costat d’aconseguir.
Per al Sindicat, aquesta decisió de la Conselleria és un pas més en la política d’obstaculització de l’ensenyament en valencià, especialment a la ciutat de València, on l’oferta d’ensenyament en valencià és només del 35%. STEPV instarà la Conselleria d’Educació a rectificar aquesta decisió i a mantindre la línia en valencià.

Vídeo de suport al CEIP Pare Català: “Trie valencià i m’imposen castellà”

 

Etiquetat com a

valencià mobilització

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR