Mobilitzacions

STEPV denuncia pressions de membres d’inspecció i direccions per obstaculitzar el dret de vaga

Les pressions afecten tant a l’aturada d’avui de 12 a 13h com per a la vaga educativa de demà

dimecres 08 març 2017 14:08 h

Segons ha pogut saber el Sindicat, alguns membres de la inspecció educativa han informat als centres que l’aturada de 12 a 13h d’avui en motiu del Dia Internacional de la Dona era il·legal. Intersindical Valenciana va legalitzar en temps i forma l’aturada d’una hora per al dia d’avui en tots els sectors laborals, incloent educació. I la Direcció General de Treball va estipular els serveis mínims de la jornada d’avui.

STEPV exigirà a la Conselleria d’Educació que investigue els fets i depure les responsabilitats corresponents

Per tant, la vaga és plenament legal i no existeix cap motiu perquè membres de la inspecció educativa la declare il·legal. Al contrari, es tractaria d’una acció molt greu per part de qui haja donat aquesta instrucció, que atempta contra un dret bàsic i constitucional com és el dret a vaga. És per això que STEPV exigirà a la Conselleria d’Educació que investigue els fets i depure les responsabilitats corresponents.
D’altra banda, el Sindicat també ha rebut queixes d’alguns equips directius que estan entrebancant el dret a vaga, amb nomenaments de serveis mínims a persones que han declarat que realitzaran la vaga, negació de cancel·lació de reunions previstes d’avaluació, etc.
STEPV fa una crida al conjunt del professorat a exigir el respecte al dret de vaga i als equips directius a facilitar aquest dret. Per sort, els entrebancs al professorat vaguista es dóna en alguns casos aïllats, però igualment intolerables.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR