Oposicions

STEPV denuncia pressions de Conselleria per aprovar un percentatge reduït en les oposicions

El professorat interí es juga el lloc de treball en aquesta convocatòria

dimarts 02 juliol 2013 17:15 h

STEPV vol denunciar pressions de les comissions de selecció cap als tribunals d’oposició perquè aproven només un percentatge de les persones que es presenten. Les comissions de selecció són nomenades per la Direcció General de Personal i s’encarreguen de coordinar les actuacions de cada tribunal de cada especialitat convocada.

Segons ha pogut saber el Sindicat algunes comissions de selecció han donat instruccions orals als tribunals perquè aproven un percentatge reduït (un 30-40%) de les persones que es presenten per agilitzar tot el procés del concurs oposició i poder acabar dins del termini marcat, que és el 13 de juliol.
Això distorsionaria totalment el resultat de les oposicions perquè persones amb una bona preparació no superaran la fase de l’oposició. Recordem que el nou acord de professorat interí, que STEPV no va signar, determina que el professorat interí que té aprovada una part de l’oposició en processos selectius anteriors mantindrà l’ordre en borsa si aprova ara tota la fase de l’oposició. Qui no té res aprovat amb anterioritat perd el seu lloc actual i serà reordenat en la borsa d’acord amb el resultat de la fase d’oposició. Per tant, tot el professorat interí que es trobe en aquestes casuístiques depén del resultat de la fase d’oposició per a mantindre el seu lloc actual o per a obtindre un nou lloc en la borsa.
Si les comissions de selecció i la Conselleria d’Educació estan donant ordres als tribunals perquè no aproven a totes les persones que demostren suficients coneixements teòrics i pràctics en la fase d’oposició s’està incomplint en una greu irregularitat amb conseqüències nefastes sobre les condicions laborals i de vida del professorat interí que depén del resultat de les oposicions.
STEPV demanarà explicacions demà en la Mesa Sectorial convocada i insta a totes les persones aspirants a denunciar qualsevol irregularitat en el procés del concurs oposició.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR