Professorat interí

STEPV demana una reunió per tractar l’abonament dels sexennis del professorat interí

La Conselleria es va comprometre a complir la sentència guanyada per STEPV

dijous 09 juny 2016 17:14 h

STEPV ha registrat aquest matí en la Conselleria d’Educació una petició de reunió al Director General de Personal per tal de tractar l’abonament dels sexennis al professorat interí.

Si aquest dret és ara possible, és gràcies a la sentència guanyada per STEPV contra el decret de sexennis

Recordem que STEPV va guanyar una sentència en el mes de gener que anul•lava l’article 1 del decret de sexennis de 2014, perquè s’excloia el professorat interí del dret al cobrament d’aquest complement de formació. Recordem que aquell decret és fruit d’un acord entre la resta de sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació i la Conselleria.
L’actual Conselleria d’Educació s’ha compromés a complir la sentència i a negociar la forma de pagament dels sexennis, malgrat el recurs al Tribunal Suprem que va presentar l’administració contra la sentència guanyada per STEPV.
És per això que STEPV ha sol·licitat, novament, la convocatòria d’aquesta reunió per tal de tractar el tema abans que finalitze el curs i evitar la contínua judicialització a què s’està abocant el col•lectiu de professorat interí, que està veient denegades les seues peticions de cobrament de l’esmentat complement de formació.
Alguns dels sindicats signants de l’acord del decret de sexennis que mantenia l’exclusió del professorat interí reclamen, ara, el dret d’aquest col·lectiu al cobrament dels sexennis. Si aquest dret és ara possible, és gràcies a la sentència guanyada per STEPV contra el decret que aquests sindicats van avalar amb la seua signatura.
STEPV espera que l’administració convoque urgentment aquesta reunió per tal de fer efectiu el més prompte possible el dret a l’abonament dels sexennis al conjunt del col•lectiu de professorat interí i convoque la Mesa Sectorial d’Educació per a acordar la modificació de l’article 1 del decret de sexennis i afegir el professorat interí com a perceptors de ple dret d’aquest complement de formació, juntament amb el funcionariat de carrera.

Etiquetat com a

sexennis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR