Dret a l’educació

STEPV contra la concertació amb els centres que segreguen alumnat

El Sindicat considera impresentables les declaracions del ministre Wert

divendres 24 agost 2012 18:45 h

STEPV-Intersindical Valenciana s’oposa a la concessió del concert educatiu als centres que segreguen alumnat per sexes o per qualsevol altre motiu.

El Sindicat es va oposar a la concertació d’aquests centres impulsada pel conseller Manuel Tarancón, perquè anava en contra de tots els informes dels tècnics de la mateixa Administració valenciana. A pesar d’aquests informes, la Conselleria d’Educació va decidir condedir el concert a centres que segreguen alumnat i que practiquen una educació contrària a la mateixa Constitució i a totes les normes internacionals en matèria educativa. Per això, el Sindicat es mostra contrari, no només a la seua concertació amb diners públics, sinó també a la seua autorització i existència.

D’altra banda, també considerem que les declaracions del ministre d’Educació Wert són molt desafortunades, impròpies d’un ministre, i més encara d’Educació, i per això, exigeix una rectificació en tota regla i el canvi de línia política en aquest i altres assumptes que afecten una concepció sectària, anticonstitucional i antipedagògica de l’educació. El ministre hauria de tindre clar que representa el govern espanyol i no cap secta que pretén adoctrinar les xiquetes i xiquets, i retrotaure el sistema educatiu a l’època del nacionalcatolicisme.

Finalment, el Sindicat exigeix que el govern de la Generalitat valenciana suspenga la concertació a tots els centres que segreguen alumnat per raó de sexe o per qualsevol altre motiu; en cas contrari, estudiarem les vies jurídiques per aconseguir-ho.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR