Cooperatives de l’ensenyament

STEPV assisteix a la Declaració Educativa 7 de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes

dijous 26 maig 2016 09:37 h

STEPV ha assistit a l’acte de la UCEV (Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes) celebrat ahir dimarts 24 al Complex Esportiu la Petxina de València, on es va presentar la Declaració Educativa 7 “La societat necessita les cooperatives d’ensenyament”, que recull les propostes de les cooperatives valencianes per als anys vinents.

Les cooperatives educatives valencianes s’identificaven com a “cooperatives d’ensenyament que han estat capdavanteres de transformacions socials, creadores d’una ampla xarxa de cooperació entre escoles, exemple d’implicació i col·laboració amb el territori i les persones, amb la llengua i la cultura, amb les famílies, i amb els alumnes”.

La declaració apel·la a un servei públic, laic i democràtic que ofereix un clima positiu en un marc de convivència i amb una actitud ètica que servisca de referència a alumnes, famílies i entorn.

Arran de la lectura de la declaració, ha fet una breu intervenció en l’acte el Director General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Jaume Fullana. L’acte ha comptat també amb l’assistència de Santiago Estañan, Director Territorial d’Educació a València, i ha estat clausurat per Luís Cervellera, president de la UCEV.

Podeu llegir la Declaració educativa 7 ací.

Etiquetat com a

cooperatives

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR