Mobilitzacions

Sobre els serveis mínims

La proposta de serveis mínims de l’administració de cara a la vaga indefinida intermitent d’ensenyament ha estat rebutjada unànimement per tots els sindicats convocants (STEPV, CCOO-PV, CSIF, ANPE i FETE-UGT).

dilluns 14 maig 2012 10:10 h

Aquesta proposta és la mateixa que la de la vaga del 29 de març, que també va ser rebutjada ja que significava un augment respecte de la vaga anterior (de 2010, en contra de les retallades del govern de Zapatero). També cal posar de manifest que l’administració tampoc a acceptat la proposta sindical de deixar que els serveis mínims es complisquen per un membre qualsevol de l’equip directiu i es manté la figura de director/a.

Els serveis mínims que publicarà l’administració en DOCV ón els següents:
En tots els centres: el director/a en funcions directives, amb exclusió d’activitats lectives. En cas de vacant o absència justificada, l’ordre és el següent: vicedirector/a, cap d’estudis, secretari/a. En centres de doble torn, el/la director/a podrà ser rellevat per una altra persona de l’equip directiu.
A més d’aquest servei mínim general a tots els centres:

  • En els centres d’educació infantil, primària i ESO: 1 professor/a per cada etapa educativa, amb un mínim d’una persona per cada 6 unitats
  • En els centres específics d’educació especial: un/a educador/a d’educació especial per cada 5 unitats
  • En els centres amb internat, a banda dels apartats anteriors, es prestaran els serveis propis dels dies festius.

Resolució sobre serveis mínims (pdf, 1,1MB)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR