Documents

Recurs d’alçada davant la denegació de la Conselleria pel cobrament del complement de mestre d’ESO

Dimarts 13 de març STEPV va posar en marxa una campanya de reclamacions per als i les mestres d’ESO que han perdut el complement en IES i en centres d’FPA davant la Conselleria d’Educació.

dimarts 17 abril 2018 16:36 h

Les persones que van interposar aquesta reclamació estan rebent una Resolució signada pel Director o la Directora Territorial de la seua Direcció Territorial on es resol que es denega la modificació del complement de destinació.

Contra aquesta Resolució, les persones titulars de cada reclamació han d’interposar un recurs d’alçada davant la Direcció General de Personal i Centres de la Conselleria d’Educació en el termini d’un mes, a partir del dia següent de la seua notificació.

Recordem que el dia de notificació, a efectes jurídics, pot tindre lloc en aquestes situacions:
- Si és un correu certificat, la data de certificació és el dia que l’hem rebut i hem signat. (És important que us apunteu la data exacta en la que heu rebut el correu certificat).
- Si ha sigut per correu ordinari, la data de notificació és el dia que es marca la part de baix de la resolució, al costat de la signatura del o la Directora Territorial.

En el moment que rebem la resolució heu de posar-vos en contacte per telèfon amb STEPV per tal de demanar cita amb els serveis jurídics, en funció del lloc on treballeu. Aquest servei és gratuït per a l’afiliació:
Alacant: 96 598 51 65
Castelló: 964 26 90 94
València : 96 391 91 47

El Sindicat continua reclamant la recuperació d’aquest complement davant la Conselleria d’Educació i informarà de qualsevol notícia que es produïsca relacionada amb aquest tema. En breu el Sindicat convocarà assemblees. Davant qualsevol dubte envieu un mail al següent correu: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR