Professorat interí

Professorat interí: sobre el pagament del dia 1 i 2 de setembre

La Conselleria està donant d’alta en nòmina al professorat interí adjudicat en juliol des del dia 3 de setembre i no des del dia 1.

dijous 06 setembre 2018 17:13 h

El Sindicat ha estat fent gestions i demanant informació i la situació és la següent:

1.- Segons la Conselleria d’Educació, Hisenda no autoritza iniciar el contracte un dia inhàbil, per això estan fent els nomenaments d’alta en nòmina des del dia 3, tot i que a efectes administratius l’alta és des del dia 1.
2.- La Conselleria ha enviat al SEPE el Certificat d’Empresa. El professorat interí adjudicat en juliol ha de sol·licitar cita prèvia al SEPE perquè li tramiten l’atur dels dies 1 i 2 de setembre per tal de continue cotitzant-los i cobrant-los.
3.- STEPV està estudiant jurídicament aquesta situació perquè no torne a passar i la contractació, encara que el dia 1 caiga en festiu, siga efectiva a tots els efectes. La recent sentència del Tribunal Suprem que obliga a contractar fins al 31 d’agost el professorat interí de Múrcia adjudicat en juliol també senta jurisprudència en aquest sentit, ja que no es pot discriminar el professorat interí respecte del funcionari de carrera si treballa exactament els mateixos períodes.

Etiquetat com a


Comentaris

Herminio Ricardo Marín Tordera

06 setembre 2018 / 20:51 h

He estado hoy 6/9/18 en el INEM para solicitar la inscripción como demandante de empleo de mi mujer, interina como yo, pues le han adjudicado plaza hoy y quería solicitar las prestaciones por desempleo desde el 1 de septiembre hasta hoy. Me han dicho que no podía ser pues ya estaba de alta como trabajadora. Cómo podemos cobrar esos dos dias los interinos adjudicados en julio?.


José Manuel Romero Martínez

06 setembre 2018 / 21:04 h

Y los que estamos a más de 100 kilómetros de nuestro domicilio, ¿ Perdemos un día para cobrar 2 ? Vaya tela ...


José Manuel Romero Martínez

06 setembre 2018 / 21:04 h

Y los que estamos a más de 100 kilómetros de nuestro domicilio, ¿ Perdemos un día para cobrar 2 ? Vaya tela ...


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR