Mobilitzacions

Per un ensenyament públic de qualitat

Acudeix el 13 a manifestar el teu rebuig a les retallades en l’educació i l’acord de personal interí

dimarts 09 abril 2013 21:09 h

Com saps, el 3 d’abril la Conselleria i quatre sindicats van signar un acord d’interins que suposa la rebaremació de les borses. Això pot suposar la pèrdua del lloc de treball de moltes persones que venen desplegant la seua tasca docent en el sistema educatiu valencià, en molts casos des de fa molts anys.

Aquest acord ve a sumar-se a la cadena de retallades en l’educació del govern valencià en els darrers anys.

El proper dissabte 13 d’abril, a les 11 hores, STEPV, junt la Coordinadora de Professorat Interí i el sindicat AFID, hem convat manifestacions a Elx (Plaça dels Algeps), València (Plaça de Sant Agustí, Colom, Pau, Plaça de la Reina, Sant Vicent i Plaça de l’Ajuntament) i Castelló (Direcció Territorial Educació, Av del Mar) sota el lema:

Per un ensenyament públic i de qualitat. Ni retallades ni rebaremació borses de treball.

Aquesta manifestació és força important per nosaltres, i per les treballadores i treballadors de l’ensenyament, després de la signatura per part de CCOO, UGT, ANPE i CSIF d’un acord que legitima la política educativa i laboral de la Conselleria d’Educació i que suposa una reorganització de les borses de treball que afectarà a més de 5.200 persones. Podeu trobar més informació ací.

Des de l’STEPV us demanem que participeu i impulseu aquesta convocatòria en tots els vostres àmbits de treball (afiliació, centres de treball, llistes de correu….) per tal que aquesta siga un èxit de participació.

Itineraris de les manifestacions:

  • Elx. Plaça dels Algeps fins Plaça de l’Ajuntament.
  • Castelló. Direcció Territorial d’Educació (Av. del Mar), Governador Asensi, Major i Plaça de Mª Agustina.
  • València. Plaça de Sant Agustí, Xàtiva, Colom, Parterre, Pau, Plaça de la Reina, Sant Vicent i Plaça Ajuntement.

Descarrega’t el cartell (PNG per a imprimir i difondre)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR