Places de gratuïtat

Obert el procés per a sol·licitar les places de gratuïtat

dimecres 22 maig 2013 12:23 h

Com ja sabeu, les treballadores i treballadors del conveni de l’ensenyament privat concertat tenim regulat, a l’Article 79 del Conveni, el dret per a demanar places de gratuïtat per a les nostres filles i fills, sempre que siga a centres que també estiguen concertats.

Per a demanar plaça a centres suscrits a les patronals “Educación y Gestión” o a “CECE-FECEVAL” tenim pactat, sindicats i patronals, un procés de sol·licitud i admissió per a facilitar l’accés al dret. L’ordre d’admissió i els passos a seguir estan arreplegats al document.

Recordéu que teníu fins al 5 de juny per a presentar la sol·llicitud.

Descarrega’t els documents:
Acta plazas de gratuidad
Solicitud plazas de gratuidad
Acta places gratuïtes Alacant
Propuestas de cambio fechas comisión 2013-14

Etiquetat com a

places de gratuïtat

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR