Ací podeu descarregar-vos la convocatòria.

" />

Professorat interí

Noves habilitacions del professorat interí del cos de mestres

Com ja us vam informar a l’inici del procés, està obert el termini perquè el professorat interí del COS DE MESTRES puga sol·licitar noves habilitacions i perquè les persones integrants de les borses del 1986, 1989, 1993 i 1996 puguen modificar la/es província/es que tenien consignades. Recordeu que el termini finalitza dilluns 28 de maig. Ací podeu descarregar-vos la convocatòria.

dijous 24 maig 2012 10:36 h

Cal saber que en aquest procediment només poden modificar aquesta restricció les persones d’aquestes borses concretes, i només cal que facen la sol·licitud en cas que vullguen MODIFICAR la seua restricció provincial. Hem tingut consultes de persones d’aquestes borses que no estaven segures de quina era la restricció provincial que tenien. Per tal d’aclarir aquestos dubtes, ací teniu el link al llistat d’interins/es del Cos de Mestres del curs passat (publicat el 12/07/2011), on podreu comprovar quina/es província/es teniu restringides.
A banda d’aquest procés concret per a les borses concretes del 86, 89, 93 i 96, i en consonància amb l’Acord d’Interins/es, la resta de PROFESSORAT INTERÍ DEL COS DE MESTRES AMB SERVEIS PRESTATS, així com el PROFESSORAT INTERÍ DE LA RESTA DE COSSOS AMB SERVEIS PRESTATS, podrà FER LA SEUA RESTRICCIÓ PROVINCIAL en L’APLICACIÓ INFORMÀTICA DE LES ADJUDICACIONS DE JULIOL.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR