Infraestructures educatives

Nou accident en les instal·lacions educatives, ara a Benidorm

El Sindicat exigeix la construcció de centres nous i l’eliminació dels barracots

dijous 24 gener 2013 17:18 h

Aquest matí ha tingut lloc un nou incident en les infraestructures d’un centre educatiu, aquesta vegada l’IES Pere Maria Orts de Benidorm, en què el sostre d’una aula prefabricada s’ha alçat, sembla que per l’acció del vent.

Sense resposta a la petició d’una Mesa per a tractar les infraestructures educatives amb la Consellera

Delegats de STEPV s’han posat en contacte amb el centre per interessar-se sobre l’accident. Per sort, cap alumne ni docent s’ha vist afectat físicament per aquest nou accident.
El centre, que estava en fase de rehabilitació, d’un temps amb les obres paralitzades perquè l’empresa va fer fallida. L’alumnat que ocupava els barracots no té, per tant, un espai en l’edifici d’obra per a poder reprendre les classes i demà no acudirà al centre.
Poc més d’una setmana després de l’enfonsament del sòl d’una aula a Santa Pola, un centre educatiu públic té problemes en les seues instal·lacions, aquesta vegada en un barracot. STEPV duu anys insistint a l’administració perquè construïsca els centres educatius necessaris per acabar amb els barracots, però el govern valencià ha retallat a mínims la partida pressupostària per a construir nous centres educatius públics.
El Sindicat va demanar la setmana passada una reunió urgent de la Mesa Sectorial per a tractar el pla de revisió de les infraestructures dels centres amb la presència de la Consellera d’Educació i ho va tornar a sol·licitar ahir en la reunió de la Junta de Portaveus. De moment no tenim resposta a aquesta demanda de reunió.
Com ja vam informar arran de l’accident de Santa Pola, des de 2009 que no es tracta en Mesa Sectorial la situació de les infraestructures educatives. En aquell moment, es va tractar el tema fruit de la pressió de la comunitat educativa de negociar tretze punts, entre els quals, un nou mapa escolar, arran de la intenció del Conseller Font de Mora d’impartir EpC en anglés.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR