Meses de negociació

Negociacions per a la formació en centres, el futur dels Cefire i l’organització dels SPE

Serà els dies 25 i 26 de juliol. STEPV convoca una concentració per a dimecres, a les 10 del matí, a la conselleria.

dilluns 23 juliol 2012 20:24 h

La conselleria ha convocat per al dimecres 25 de juliol una mesa tècnica per tractar una sèrie de temes, entre els quals hi ha el model de formació del professorat, la “creació” de Cefire i l’organització dels SPE. Adjuntem tota la documentació que s’hi negociarà.

STEPV considera que negociar la normativa dels Cefire quan ja han anunciat la decisió unilateral de tancar-ne una bona part ens sembla un insult a la negociació col·lectiva. Igualment, negociar l’organització dels SPE, i tota la resta de normativa, al final del juliol, sense poder consultar en condicions el personal que hi treballa i el conjunt del professorat ens pareix una falta de voluntat de negociació real per part de l’Administració.
Dijous serà la mesa sectorial per a tancar tota aquesta negociació.
És per això que convoquem tot el professorat, els companys i companyes que treballen en els Cefire i els SPE a concentrar-se, a les 10 h del dimecres 25 de juliol a la porta de la conselleria per mostrar el rebuig a aquesta manera de fer les coses.
El llistat de temes a tractar és el següent:

  • Funcionament d’una aula didàctica de cultura clàssica a Sagunt “SAGUNTINA DOMUS BAEBIA”, durant el curs 2012-2013.
  • Creació, estructura i funcionament dels centres de formació, innovació i recursos educatius de la Comunitat Valenciana.
  • Model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.
  • Pla de formació lingüisticodidàctic del professorat no universitari i les titulacions administratives necessàries per a l’ensenyament en valencià i en llengües estrangeres en els ensenyaments no universitàries a la Comunitat Valenciana.
  • Organització dels serveis psicopedagògics escolars i gabinets psicopedagògics autoritzats per al curs 2012-2013 i annexos.
  • Convocatòria ajudes econòmiques projectes investigació currículum.

Si teniu esmenes o suggeriments als documents a negociar, feu-nos-els arribar a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR