Comissió de seguiment de concertada

Negociació del Pla d’Actuació de Millora

En la reunió de Comissió de Seguiment Concertada de hui divendres s’ha tractat la proposta de resolució que regula l’elaboració del Pla d’Actuació per a la Millora (PAM) i que estableix el procediment de dotació de professorat addicional per a la seva aplicació en centres educatius concertats curs 2017-18.

divendres 24 març 2017 18:47 h

El PAM inclou programes com: PMAR, PR4, Aula d’Acollida, Compensatòria i altres línies d’actuació.

STEPV ha aportat una sèrie de propostes per millorar la resolució

STEPV-Iv ha valorat positivament aquesta resolució, no obstant açò ha aportat una sèrie de propostes per millorar la resolució i que trobem del tot necessàries:
En primer lloc hem explicat que s’amplie el termini per a l’elaboració del PAM fins a la primera setmana de maig atès que coincideix en part amb les vacances de pasqua.
En segon lloc hem fet notar no sols a l’administració sinó també a les patronals del sector que si volem aspirar a una veritable competència lingüística en el nostre alumnat en els centres no sols públics sinó també privats concertats s’ha de garantir que en aquests últims s’aplique les hores del programa educació plurilingüe Dinàmic (PEPD).
En tercer lloc hem assenyalat la necessitat d’ampliar en la resolució l’àmbit d’aplicació a centres de FP com així ens han sol·licitat direccions de centres CAES.
Ressaltar la viabilitat de prioritzar l’aula PAC a FP Básica.
Per a finalitzar li hem recordat al director General de Política Educativa, Jaume Fullana, la reunió que va mantenir amb les direccions dels centres concertats CAES el darrer 10 de gener on li van lliurar una sèrie de propostes a mena de dossier. Li hem destacat d’entre aquestes propostes -per poder així afegir com a millora en aquesta resolució-, que el programa de compensatòria no sols dure un any escolar, sinó que s’amplie a dos anys escolars per a garantir l’estabilitat dels professionals que imparteixen la compensatòria. 
Adjuntem la proposta de resolució:
- Resolució PAM

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR