Condicions laborals

Model de recurs de reposició a la Resolució de 22 de maig de 2022 pel qual s’aprova l’expedient del procediment d’accés a càtedres de 2018

El Secretariat Nacional de STEPV va assolir l’acord d’impugnar l’esmentada resolució perquè el nomenament del professorat seleccionat es produirà l’1 de setembre de 2022 i no del 2021.

dijous 30 juny 2022 19:28 h

El Sindicat considera que el procediment es va tancar en el 2021 i, per tant, cal que el nomenament es produïsca a partir de l’1 de setembre d’aquell any i no en el 2022.

Per a garantir l’admissió del recurs és millor que siguen les persones afectades les que el presenten

Després que els Serveis Jurídics hagen estudiat la situació hem arribat a la conclusió que, per a garantir l’admissió del recurs, en cas que arribe als tribunals administratius, és millor que siguen les persones afectades les que inicien el procés jurídic i no el sindicat, ja que no podem garantir que se’ns admitisca a tràmit per no gaudir de la legitimitat per a fer-ho, ja que no s’està impugnant la convocatòria, on sí tenim legitimitat per actuar, si no una resolució que afecta les persones seleccionades que consten en l’annex I i a les seues conseqüències econòmiques i administratives personals.
Així es va fer en el procés a càtedres anteriors (que citem en el model de recurs de reposició que enllacem) i que va concloure exitosament. D’altra banda, els serveis jurídics han dut a terme una tasca de recerca d’altres precedents jurídics per incorporar-los a l’argumentari del recurs.
Per tot això, facilitem un model de recurs de reposició per a lliurar a la Conselleria d’Educació, pas previ per a iniciar el procediment judicial als jutjats contenciosos administratius, si la Conselleria desestima els recursos de reposició.
Cal advertir que, si s’arriba a la seu judicial, el procediment té uns costos econòmics que no té el recurs de reposició. Igualment si es presenta el recurs de reposició i la Conselleria el desestima, el fet de no continuar amb el procediment judicial al TSJ en temps i forma significa que s’accepta la desestimació per part del demandant.
Per a qualsevol dubte, contacteu amb el sindicat i us derivarem als serveis jurídics.

Termini per a presentar el recurs de reposició
Com que la resolució es va publicar el 6 de juny, el termini per a presentar el recurs de reposició a la Conselleria d’Educació acaba el 5 de juliol de 2022. Demanem disculpes per apurar tant els terminis, però com hem explicat abans la decisió de presentar-los d’aquesta manera ha estat molt meditada per part del sindicat per intentar oferir el màxim de garanties.

Com i on es presenta el recurs de reposició?
El recurs s’ha de presentar mitjançant el tràmit Z de la Conselleria d’Educació. Accedeix ací.

En el formulari general, empleneu les dades personals i els textos següents en els apartats que s’esmenten:
- En l’apartat Servici Territorial, cal seleccionar “Serveis centrals (direccions generals)”.
- En l’apartat Matèria, escriviu el següent: “Recurs de reposició a la Direcció General de Personal a la resolució de 22 de maig de 2022 pel qual s’aprova l’expedient del procediment d’accés a càtedres de 2018».
- En l’apartat EXPOSICIÓ escriviu: «Presentació de recurs de reposició a l’esmentada resolució per no estar conforme amb la data d’efectes dels nomenaments de l’accés al cos de catedràtics de secundària i EOI»
- En l’apartat SOL·LICITUD escriviu: Que es tinga per presentat el recurs i admés a tràmit»

En la pantalla següent adjunteu el recurs de reposició degudament emplenat amb les vostres dades personals (empleneu els espais buits) i continueu la tramitació. Assegureu-vos que es registra correctament.

Descarregat ací el Model de recurs de reposició a la Resolució de 22 de maig de 2022 pel qual s’aprova l’expedient del procediment d’accés a càtedres de 2018

Etiquetat com a

recurs càtedres 2018

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR