Meses de negociació

Mesa Sectorial monogràfica d’FP

En la Mesa no es negociava cap normativa sinó es tractava un informe sobre les accions que ha realitzat la Conselleria en FP

dijous 29 juliol 2021 19:59 h

Entre els diversos temes tractats en la Mesa Sectorial d’aquest matí monogràfica amb la Direcció General d’FP i ERE, STEPV destaca el suport que l’administració ha manifestat a tot el professorat d’FP afectat per la LOMLOE i insta aquest sindicat a continuar la seua labor en les futures negociacions que es realitzen amb el Ministeri d’Educació. L’FP necessita les qualitats i titulacions de totes i cadascuna dels grups de professorat que conformen l’FP.

La Conselleria ha presentat un document resum de les accions que ha dut a terme la DGFPERE, que enllacem.
STEPV ha tornat a manifestar el seu descontent per la falta de transparència en el procés de selecció de prospectores/as i el nul accés que hi ha per a accedir al treball realitzat per aquesta figura.
L’Administració ha esclarit com gestionarà el temps de dedicació del professorat per a l’acreditació de competències, aquest temps tindrà una remuneració econòmica, el límit de la qual establirà la pròpia Administració.
També s’ha compromés a estudiar les situacions, quant a dotacions econòmiques i de personal, dels Cicles d’Especialització existents i futurs.
Igualment, STEPV s’ha pronunciat sobre la necessitat de solucionar la problemàtica de l’accés del PTFP al cos A1, que ja s’hauria d’haver tramitat per part del Ministeri i ha reiterat que el PTFP sense titulació universitària també s’hauria d’incloure en aquest cos i evitar així la creació de nous cossos docents innecessaris, dels quals desconeixem encara les seues condicions laborals.
La finalització de la taula ha sigut amb el compromís per part de la DGFP de mantindre aquest tipus de monogràfics d’FP per a poder donar resposta i/solució als problemes existents i futurs em l’FP.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR