Professorat interí

Més de 300 persones es concentren a Alacant contra la modificació de l’acord d’interins

La Junta de Personal d’Alacant s’ha tancat fins a les 17h en la Direcció Territorial

Pancarta a la façana de la Direcció Territorial d'Alacant

dimarts 05 març 2013 17:10 h

Aquest matí ha tingut lloc una concentració a les 13h en rebuig a la modificació de l’acord de professorat interí que ha plantejat la Conselleria d’Educació i que pot condemnar a una part important del professorat interí a l’atur.

Les concentracions continuen demà dia 6 de març

Unes 300 persones s’han concentrat a la porta de la Direcció Territorial mentre dins la Junta de Personal es tancava i penjava una pancarta en la façana de l’edifici en protesta per aquesta nova agressió al professorat interí.
La tancada ha durat fins les 17h moment en el qual la Junta de Personal s’ha sumat a la nova concentració convocada a eixa hora a la porta de la Direcció Territorial.
Demà continuen les concentracions a Alacant i València a les 13h, en la Direcció Territorial i en la Conselleria d’Educació, respectivament.
A València, mentrestant s’ha convocat una concentració a les 18h en la plaça Manises per a avui, 5 de març.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR