Oposicions

L’oferta pública d’ocupació ha de tindre en compte totes les etapes educatives

Cal recuperar les plantilles retallades, especialment de Secundària i FP

divendres 11 gener 2013 16:22 h

Davant l’anunci de la Consellera d’Educació, María José Català, de convocar 300 places en l’oferta pública d’ocupació per a 2013, la majoria de mestres d’anglés per aplicar el decret de plurilingüisme, STEPV considera que l’oferta ha d’atendre totes les etapes educatives per adequar-se a les necessitats del sistema educatiu.

Es reconeix la precipitació en l’aplicació del plurilingüisme i que hi ha diners quan interessa

En principi la Consellera va anunciar que fins 2014 no hi hauria oferta d’ocupació, però ara ha anunciat que es convocaran oposicions en 2013. Això significa que, d’una banda, es reconeix la precipitació en l’aplicació del decret de plurilingüisme (que comença enguany en segon cicle d’infantil) perquè cal formar part del professorat en anglés i per això han contractat, il·legalment per al Sindicat, becaris d’anglés. I d’altra banda, que hi ha diners per a convocar oposicions.
Per tant, STEPV proposarà en la Mesa Sectorial que tracte l’oferta pública d’ocupació, que es tinguen en compte totes les etapes educatives i les necessitats del sistema educatiu. I això significa que cal recuperar les plantilles de professorat que des de 2010 s’han retallat de forma important, especialment en secundària i cicles formatius, però també en infantil i primària. I també, cal tindre en compte les jubilacions de professorat per a reposar-les.
Els sindicats no tenim encara cap informació de la Conselleria sobre l’oferta pública d’ocupació. De fet, aquest matí hi havia prevista una reunió amb el nou Director General de Centres i de Personal, en què pressumptament havia d’informar-nos d’aquesta qüestió i d’altres, però finalment s’ha ajornat fins a dilluns pel matí per l’incident en el CEIP La Hispanitat de Santa Pola.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR